imprumut online

Află mai
multe despre

împrumuturi

Citeşte mai mult
« Înapoi la articole

Finanțare pentru afacerea ta

05 / 03 / 2018
Finanțare pentru afacerea ta

Drumul de la idee până la proiectul în sine poate fi unul destul de anevoios uneori, mai ales atunci când ai luat deja decizia că vrei să demarezi propria ta afacere

La fel ca toți oamenii de succes trebuie să treci și tu prin aceleași etape ca și ei și să îți pui ideile în aplicare folosindu-te de forțele proprii. Însă, dacă ești deja în proporție de 90% sigur că ideea afacerii tale va fi una bună și va avea un impact pozitiv pe piață astfel încât să evolueze în direcția cea bună o perioadă cât mai îndelungată, trebuie să știi că poți avea parte de susținerea de care ai nevoie pentru a-ți vedea visul devenit realitate.

Pentru cei mai mulți oameni de afaceri găsirea unei idei a fost pasul cel mai greu în pornirea afacerii lor. Însă, dacă deja ai trecut de această etapă, tot ce trebuie să mai faci este să obții finanțarea de care ai nevoie pentru a-ți pune proiectul pe picioare. Nici acesta nu este un lucru ușor. Dacă băncile deja ți-au refuzat solicitarea, vrei să eviți sponsorizarea primită din fonduri europene și ajutorul bănesc oferit de familia ta, mai există și alte soluții la care poți apela.

Nu de mult timp a fost adoptată în România legea Business Angels prin care investitorii individuali au posibilitatea de a oferi finanțare firmelor mici sau start-up-urilor prin oferirea investitorilor unele facilități fiscale ca urmare a dobândirii de părți sociale prin investiții în micro-intreprinderi și firme mici.

Pe lângă aceasta, a devenit tot mai cunoscută și mai căutată posibilitatea de crowdfunding. Aceasta reprezintă una dintre cele mai noi soluții de finanțare a start-up-urilor, luând viață de prin anul 2000. Această modalitate de finanțare pentru micii afaceriști se concretizează într-o formă mai dezvoltată a fundraising-ului, care devine din ce în ce mai cunoscută pe internet și încearcă să schimbe metoda de donație, transformând-o într-una de tip recompensă. Modul de funcționare a acestei metode este unul extrem de simplu. Folosindu-se de o platformă creată special pentru aceste situații sunt postate de către antreprenori ideea de afaceri, necesarul de bani pentru a porni afacerea dar și unele recompense oferite posibililor finanțatori. În urma unor cercetări recente s-a dovedit că metoda de finanțare ce poartă denumirea de crowdfunding a devenit din ce în ce mai apreciată, mai ales de către tinerii ce au idei potrivite pentru afaceri.

O altă alternativă pentru a obține banii de care ai nevoie pentru afacerea ta ar putea fi împrumutul făcut la un IFN. IFN-urile sunt instituții financiare nebancare specializate în desfășurarea de activități financiare cu titlu profesional. Privind domeniul tranzacțiilor financiare, acestea oferă credite de consum sau microcredite. De fiecare dată când este nevoie, IFN-urile stau și la dispoziția persoanelor juridice, mai ales în cazul start-up-urilor, atunci când răspunsul băncilor este un categoric „nu”. De cele mai multe ori, în cazul acordării de împrumuturi pentru începerea unei afaceri, dobânzile practicate sunt mult mai mari ca acelea ale băncilor, însă în cazul în care nu ai parte de o altă soluție, poți lua și ofertele lor în considerare.

Așadar, nu mai ezita să îți pui ideile în practică și apelează la ajutorul potrivit pentru tine pentru a obține finanțarea de care ai nevoie ca să devii un om de afaceri de succes.

  • Fonduri pentru afaceri
  • Împrumut pentru afaceri
  • Credit pentru afaceri
« Înapoi la articole

Despre compania de împrumut AASA

Aasa Finance IFN SA este o companie de tehnologie financiară înfiintată în România, în 2018 și îsi propune începerea operațiunilor în acest an.

Face parte din grupul Aasa Global Group, fondat în 2011, grup ce operează în prezent și în Finlanda, Polonia și Suedia. Aasa Finance IFN SA reprezintă un nou pas în planul ambițios de expansiune al Grupului către piețe cu un potențial de creștere ridicat.